• Ledarskapsläger

  Ledarskapsläger i Järvsö 16-25 Juli 2018

  Det här är lägret för dig som vill fylla på din ryggsäck med  kunskaper om hur det är att leda andra och hur man ska bemästra svåra situationer. Du tränas till att bli en bra ledare och organisatör, som du kommer ha stor användning av resten av livet! Du kanske var på konfirmationsläger med oss förra sommaren och vill bara tillbaka! Då är det här lägret helt rätt för dig! Ett tufft och utmanande läger där du lär dig mycket som du kan ha nytta av i din framtida karriär.

  Du kommer att lära dig:

  * Organisationsförmåga
  * Samarbete
  * Ledarskap
  * Presentationsteknik

  * HLR/LABC

  Hur pratar du till andra?
  Hur ska du prata för att få dem att göra det du vill?
  Hur påverkar kroppsspråket det du säger?
  Var är du i gruppen? Hur vill du ta plats? Hur ska du nå dina mål?
  Syftet med utbildningen är att ge deltagarna en plattform och kunskap i ledarskap. Du får dessutom utveckla din personliga ledarroll, lära dig hur du reagerar vid olika tillfällen och oförutsedda händelser. Hur ska du lägga upp din plan för att du ska fungera och ta en positiv ledarroll.

  Lägret är fom 2018 uppe i Järvsö.Här finns allt för ett riktigt bra läger. Vi har forspaddling, mountainbike-både i park/bana och på fjället, vandring mm.
  Många av aktiviteterna  ger både träningsvärk och glädje. Förutom alla aktiviteter är det mycket  fysträning och uthållighet och du kommer garanterat vakna med träningsvärk! Vi bor i hus med 12 bäddar uppe vid slalombacken totalt 36 deltagare. Vi reser gemensamt upp och ner till Järvsö med tåget från Stockholms Central.

  Pris: 13 900 kr

 • Kontakta oss

  SportCamp, Box 99,
  182 07 Stocksund

  +46 70 675 25 95
  info@sportcamp.se

  org nr 556548-3608