• Ledarskapsläger

  FULLBOKAT
  9 juli -18 juli på Stensund i Trosa för de som är födda-01 -sommaren 2017

  Det här är lägret för dig som vill fylla på din ryggsäck med  kunskaper om hur det är att leda andra och hur man ska bemästra svåra situationer. Du tränas till att bli en bra ledare och organisatör, som du kommer ha stor användning av resten av livet! Du kanske var på konfirmationsläger med oss förra sommaren och vill bara tillbaka! Då är det här lägret helt rätt för dig! Ett tufft och utmanande läger där du lär dig mycket som du kan ha nytta av i din framtida karriär.

  Du kommer att lära dig:

  * Organisationsförmåga
  * Samarbete
  * Ledarskap
  * Presentationsteknik

  * HLR/LABC

  Hur pratar du till andra?
  Hur ska du prata för att få dem att göra det du vill?
  Hur påverkar kroppsspråket det du säger?
  Var är du i gruppen? Hur vill du ta plats? Hur ska du nå dina mål?
  Syftet med utbildningen är att ge deltagarna en plattform och kunskap i ledarskap. Du får dessutom utveckla din personliga ledarroll, lära dig hur du reagerar vid olika tillfällen och oförutsedda händelser. Hur ska du lägga upp din plan för att du ska fungera och ta en positiv ledarroll.

  Lägret är på Stensund mellan Trosa och Vagnhärad, vackert belägen vid Gälöfjärden, 1h söder om Stockholm.
  Vi har många aktiviteter som ger både träningsvärk och glädje. Vi klättrar, paddlar havskajak, fystränar, vandrar och tränar uthållighet på en  träningsbana mm. Här finns mycket bra resurser med idrottshall, joggingstigar, fotboll och volleyboll plan mm
  Stensund är under året en folkhögskola, som på sommaren förvandlas till ett campus för lägerverksamhet. Vi bor i två bäddsrum , med åtta ungdomar i varje lägenhet. I huvudbyggnaden intar vi lunch och middag (frukost och mellanmål ordnar grupperna i lägenheterna), och nere vid viken finns vedeldad bastu, strand, badklipoor mm. De två sista dagarna på lägret ger vi oss ut på hajk  i havskajaker och sover under bar himmel.
  Ett tufft och lärorikt läger som du inte bör missa!

  Pris: 11 700 kr

 • Kontakta oss

  SportCamp, Box 99,
  182 07 Stocksund

  +46 70 675 25 95
  info@sportcamp.se

  org nr 556548-3608