• DayCamp, äventyrsläger, konfaläger och ledarskapsläger

  Vi vill att du ska få den bästa upplevelsen på ditt sommarlov!
  Att få åka iväg på läger med SportCamp är bland det bästa man kan göra som barn, du får massor av nya kompisar, du får testa utmanande sporter och aktiviteter, och vi ser till att du får den roligaste veckan eller veckorna på sommarlovet.

  SportCamp ägs och drivs av Annika Lunding, som startade verksamheten sommaren 2000. Hon har ett förflutet i resebranschen på Sportresor, Fritidsresor och SAS och men själva idén kommer från när hon som ung jobbade som tennistränare på Camp Echo Lake i USA. Annika har tre söner (24,22 och 18 år gamla) som alla jobbat som ledare på SportCamp.  Med sport och friluftsliv mår man alltid bra,  det vill vi förmedla till alla barn och ungdomar. Vår röda tråd genom hela verksamheten är få barn och ungdomar att tro på sig själva.
  På SportCamp växer man minst en halvmeter!

  Varför startades SportCamp? Vi tyckte det saknades ett mångsidigt läger där barn och ungdomar lär sig ta ansvar.  Den sociala delen är lika viktig, att skapa ett kontaktnät som sträcker sig utanför Sveriges gränser,  vi har många utlands svenska barn på våra läger. Många SportCamp barn har nu blivit ledare och de är proffs på att veta vad man vill ha som barn på SportCamp! Att arbeta med SportCamp är nog det roligaste jobb man kan ha, vi är som en stor familj! Att glädja andra människor och ge- det är det vi drivs av.

  Hoppas vi har möjlighet att ge dig allt detta och mycket mer i sommar!

 • Kontakta oss

  SportCamp, Box 99,
  182 07 Stocksund

  +46 70 675 25 95
  info@sportcamp.se

  org nr 556548-3608