• Konfirmationsläger i Los Angeles

   Konfa LA 2018 – 18 juni-7 juli-
  Det här är en möjlighet för dig att både konfirmera dig och se och uppleva allt det Los Angeles har att erbjuda…och det är mycket! Det är sjätte sommaren vi har konfirmationsläger här och det har blivit ett super populärt läger. Läs gärna vår blogg/Los Angeles från årets läger så får ni en inblick i vad de får uppleva!

  På förmiddagarna  läser vi  till konfirmationen. Vi pratar om livet, hur vi ser på oss själva och vår omgivning. Vi lär oss om vår tro och drar paralleller från bibeln till det verkliga livet. Det här är ingen ”vanlig” undervisning utan här engageras du med drama och  gruppdiskussioner. Vår präst Ann-Sofie Söderström är en frisk fläkt som är van att jobba med ungdomar och ser till att det blir intressant och engagerande.
  På eftermiddagarna är vi antingen på stranden , solar, badar, spelar beachvolleyboll, body surfar eller så är vi på en av många utflykter. Vi besöker Universal Studios, hikar upp till Hollywood skylten, åker på shoppingutflykt till en Outlet mm.

  Vi bor alla  tillsammans på ett  universitet i två bädds rum. Här finns även pool, tennisbanor, stora gräsytor, biljard/pingisrum och en fantastisk utsikt över downtown LA. Här äter vi de flesta av våra måltider under LA vistelsen, och maten är riktigt bra med flera olika alternativ. Vi transporterar oss tillsammans med våra minibussar och ser till att varje färd blir en kul resa, även om det ibland tar tid. Los Angels är stort och var beredd på att vi spenderar en hel del tid i minibussarna.

  SportCamp har ledare med från Sverige och som flyger över tillsammans med gruppen. Ett av SportCamps ledord är trygghet och våra ledare ser till att gruppen mår bra, håller ihop och får njuta av allt det Los Angels har att erbjuda!
  Lägret är i tre veckor och själva konfirmationen sker i Stockholm dagen efter hemkomsten från LA, 8/7.

  Priset  32 000 kr (ex flyg) Vår resebyrå bokar en grupp bokning av flyget, om man vill utnyttja denna.
  Försäkring: alla deltagare tecknar egen försäkring, normalt täcker hemförsäkringen en resa som denna.

   

   

 • Kontakta oss

  SportCamp, Box 99,
  182 07 Stocksund

  +46 70 675 25 95
  info@sportcamp.se

  org nr 556548-3608