Sommarläger för barn & ungdom

Att åka på SportCamp sommarläger är det roligaste du kan göra på sommarlovet!

Du får testa en massa roliga aktiviteter och sporter, utmana dig själv och inse att du klarar mer än vad du tror! I 18 år har SportCamp arrangerat sommarläger för barn & ungdom och den röda tråden med hela verksamheten är att få barn och ungdomar att växa! Våra ledare är det viktigaste vi har och de älskar sitt jobb- att se till att du får den bästa upplevelsen på sommarlovet!

Äventyrsläger i järvsö

Här får du testa en massa roliga och häftiga aktiviteter och utmana dig själv.

Ett läger där du får prova på massa olika sporter. Padel, golf, skytte/bågskytte, kanot, innebandy, basked, fys, fotboll, dans, boxning mm.

Konfirmationsläger på Solbacka

Att åka på konfirmationsläger är något som du bara inte ska missa och det är svårt att hitta ett bättre läger. Vi bor på Solbacka utanför Stjärnhov i Sörmland, som under sommaren förvandlas till ett läger campus.

Ledarskapsläger i Järvsö

Det här är lägret för dig som vill fylla på din ryggsäck med kunskaper. Lägret är uppe i Järvsö 3h från Stockholm Du kommer att lära dig organisationsförmåga, samarbete, ledarskap, presentationsteknik, HLR/LABC och mycket mer.

DayCamp

DayCamp är ett läger du bara inte får missa om du är mellan 6-10 år! Vi har klättervägg, volleyboll, dans, friidrott, fotboll, amerikansk fotboll, skytte/bågskytte, basket, landbandy och lekar

VuxenCamp

Det här är inte bara en vandringsresa utan det ger lite mer…

TOP