DayCamp, äventyrsläger, konfaläger och ledarskapsläger

Vi vill att du ska få den bästa upplevelsen på ditt sommarlov!

Att få åka iväg på läger med SportCamp är bland det bästa man kan göra som barn, du får massor av nya kompisar, du får testa utmanande sporter och aktiviteter, och vi ser till att du får den roligaste veckan eller veckorna på sommarlovet.

Annika Lunding

SportCamp ägs och drivs av Annika Lunding, som startade verksamheten sommaren 2000. Hon har ett förflutet i resebranschen på Sportresor, Fritidsresor och SAS och men själva idén kommer från när hon som ung jobbade som tennistränare på Camp Echo Lake i USA. Annika har tre söner (24,23 och 19 år gamla) som alla jobbat som ledare på SportCamp.  "Mitt kall här i livet är att glädja andra människor. Att få vara med och skapa läger som får barn, ungdomar och nu även vuxna att växa och utmana sig själv är en häftig känsla!"

Våra ledare

Våra ledare är det viktigaste vi har! Från väckning till nattning är de med och ser till att att alla våra SportCampare mår bra och får den bästa tiden på sommarlovet. De håller i alla aktiviteter, är med och leker och tävlar och ser till att alla blir sedda och har roligt. Många av våra ledare har själva varit SportCampare och de vet precis vad du vill ha för att lägret ska bli den roligaste veckan/veckorna på sommaren!

Med sport och friluftsliv mår man alltid bra, det vill vi förmedla till alla barn och ungdomar

Med sport och friluftsliv mår man alltid bra, det vill vi förmedla till alla barn och ungdomar. Vår röda tråd genom hela verksamheten är få barn och ungdomar att tro på sig själva. På SportCamp växer man minst en halvmeter! Varför startades SportCamp? Vi tyckte det saknades ett mångsidigt läger där barn och ungdomar lär sig ta ansvar. Den sociala delen är lika viktig, att skapa ett kontaktnät som sträcker sig utanför Sveriges gränser, vi har många utlands svenska barn på våra läger. Många SportCamp barn har nu blivit ledare och de är proffs på att veta vad man vill ha som barn på SportCamp! Att arbeta med SportCamp är nog det roligaste jobb man kan ha, vi är som en stor familj! Att glädja andra människor och ge- det är det vi drivs av.

TOP