De bästa veckorna på sommarlovet

På SportCamp växer. du minst en halvmeter

Att få åka iväg på läger med SportCamp är bland det bästa man kan göra som barn, du får massor av nya kompisar, du får testa utmanande sporter och aktiviteter, och vi ser till att du får den roligaste veckan eller veckorna på sommarlovet.

Allt är en inställningsfråga

SportCamp ägs och drivs av Annika Lunding, "Mitt kall här i livet är att glädja andra människor. Att få vara med och skapa läger som får barn, ungdomar att växa och utmana sig själv är en häftig känsla! Min devis här i livet är att allt är en inställningsfråga. Våga testa och jag lovar dig du klarar så mycket mer än du tror" Nu har SportCamp förstärkts med Signe Höglund, som jobbade på SportCamp 2002-2005 som hunnit få tre barn, utbildat sig till Idrottskonsulent och Leg Naprapat och som nu är tillbaka på SportCamp!

Våra ledare

Våra ledare är det viktigaste vi har! Från väckning till nattning är de med och ser till att att alla våra SportCampare mår bra och får den bästa tiden på sommarlovet. De håller i alla aktiviteter, är med och leker och tävlar och ser till att alla blir sedda och har roligt. Många av våra ledare har själva varit SportCampare och de vet precis vad du vill ha för att lägret ska bli den roligaste veckan/veckorna på sommaren!

RÖR PÅ DIG OCH DU MÅR BRA!

I dag sitter vi still. Vi vill bevisa att rör du på dig mår du så mycket bättre! Vi vill få barn och ungdomar att tro på sig själva. På SportCamp växer man minst en halvmeter! Vi gillar när barn och ungdomar lär sig ta ansvar både för sig själva och andra. Den sociala delen är lika viktig, att skapa ett kontaktnät som sträcker sig utanför Sveriges gränser. Vi har många utlandssvenska barn på våra läger. Många SportCamp barn har nu blivit ledare och de är proffs på att veta vad man vill ha som barn på SportCamp! Att arbeta med SportCamp är nog det roligaste jobb man kan ha och vi är som en stor familj!

TOP